Gott nytt år allihopa! Jag hoppas att ni har haft ett grymt år, både sett till det viktiga i livet (dvs börsen och avkastning) och allt annat.


Jag är inte riktigt någon som sätter mål och/eller reflekterar över året vid varje årsskifte, utan jag har en lite mer loj inställning till allt sånt där. Givetvis har jag ambitioner i mitt liv, men jag tänker att de rullar vidare till nästa år så länge de fortfarande är relevanta. Så om ni önskade om att få läsa om någon slumpmässig persons explicita mål (gärna formulerat genom SMART-sättet) har ni dessvärre kommit fel.


Även om jag nyss skrev att jag inte skulle reflektera särskilt mycket så skulle jag kort vilja skriva en sak. I början av 2023 fick jag upp min blogg på Börskollen och då började ni läsare faktiskt att strömma in. Innan det hade jag i princip skrivit inlägg för ingen i nästan ett år. Jag ville först testa hur det var att blogga och ha en liten läroperiod, men som ni märker blev den ganska lång. Även om den sannolikt kunde ha varit ganska mycket kortare, så tycker jag att det var bra att hitta lite av en stil. Jag ville inte helt plötsligt dyka upp med halvdana inlägg och en spretig stil, enkelt uttryckt.


Med det sagt. Stort tack till dig som läst Bourse under året! Den senaste tiden har det även trillat in några väldigt fina kommentarer, vilket efter den nästan årslånga perioden med inga läsare känns extra kul och motiverande.


Jag hoppas att ditt nyårsfirande är jättetrevligt och att det kommande året blir superbra. Jag har inga planer på att sluta med mitt bloggande, så jag hoppas att ni hittar tillbaka hit under året!